Stalen trapleuningen zijn een onmisbaar stukje ambacht in uw huis, bedrijf of winkel. Ook een stukje veiligheid. Daarbij maakt het de trap of opgang af als het gaat om strak en een gaaf stukje design. Met onze Stalen trapleuningen heeft tot in dagen een mooi, en degelijke trapleuning.

Met staal kunnen we bijna alles, en zeker trapleuningen kunnen we gevarieerd leveren en maken. Van strak naar sierlijk. Het zijn geen standaard producten, we maken ze op maat naar uw idee, zagen, lassen en samen met u overleggen we over uitvoering van de leuning dragers en materialen. Van rond naar plat, met krul en of met glooiing.

Standaard is zwart mat gecoat, maar daar bent u niet aan gebonden.. ook in naturel of een andere kleur kan. Dat geeft u aan.

De trapleuningen zijn op maat gemaakt naar uw wens en zijn makkelijk te monteren. Dit kan door u zelf gemonteerd worden, met begeleiding vanuit onze kant, of door ons, tegen een redelijk tarief.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Op zoek naar inspiratie? Kijk op de pagina Foto’s projecten

 

 

Afspraak maken

Heeft u belangstelling in één van onze diensten, en u wilt graag zien hoe we de leuningen maken en welke bij u thuis of bedrijf het beste past. Maak dan vrijblijvend een afspraak. We kunnen u met alle vragen helpen. Afspraak maken